Game of Thrones blir långfilm

Gamla stan i DubrovnikI april hade säsong fyra premiär i Sverige och det var otroligt många människor som satt bänkade framför tv-soffan eller framför datorskärmen. 

Ja, serien Game of Thrones har fått främst den yngre publiken att helt leva sig in i denna spännande värld av drakar och stora krig och svek. Nu är det så att den spännande serien, som är baserad på böcker av George R.R Martin även kan komma att bli långfilm.

600 miljoner budget

Med en budget på 600 miljoner sägs det komma en långfilm med både spännande krig och mäktiga drakar. Detta har blivit klart trots att bokserien inte ens är klar ännu. Men då det även är författaren själv som är med och skriver manus till serien så kan man bara anta att han är sugen på att få vara med och även göra en långfilm. Kanske kommer han även att få sig en liten roll i filmen?

För det är många som undrar hur han ska få ihop allting? Om det ens är möjligt. Därav kan långfilmen vara ett bra alternativ.

Den som väntar på något gott…

Det är tyvärr så att den som väntar på något gott kan ibland vänta för länge. Då kan det vara på sin plats att streama film från film2home för att få till det där härliga myset hemma. För visst finns det många, många fler filmer som är i samma klass som Game of Thrones och som bara väntar på att få bli sedda. Det är så att vi i Norden är ortligt bra på att stänga in oss och försvinna in i filmens fantastiska värld – även om sommarens strålar försöker att locka ut oss.

För alla som vill ha mer av Game of Thrones rekommenderar vi att leva sig in i deras värld med hjälp av rollspel med sina vänner. Eller se Kick-ass sålänge!