Divergent kommer med flera uppföljare

Titta på film på tvnVi har i tidigare inlägg pratat om Game of Thrones och hur stor den serien faktiskt har blivit. Framför allt hos den yngre publiken. Att få se alla drakar och alla dramatik har gjort att de allra flesta har blivit helt fängslade av serien.

Man beräknar nu att en långfilm med drakar och krig med en budget på 600 miljoner kronor skall spelas in och visas. Även fast bokserien inte är klar så har man nu planerat in denna episka rulle och alla väntar med spänning. Frågan är dock hur författare, som också säkerligen vill vara med på ett hörn, ska få ihop allting.

Får flera uppföljare

En film som däremot är relativt ny men som kommer få uppföljare med omedelbar verkan, det är Divergent. Den först filmen utspelar sig i ett dystopiskt Chicago. Har fått riktigt bra rescensioner världen över och kommer med stor sannolikhet bli någonting i stil med Hunger Games. Förhoppningsvis i alla fall ungefär som Twilight. Serien innehåller tre böcker men den sista boken kommer delas upp till två filmer. Divergent hade premiär den 30e april i år och när de kommande filmerna släpps återstår att se. Men vi vet med säkerhet att de kommer bli bra och att försäljningen av biljetter säkerligen kommer vara större än tidigare.

Huvudrollsinnehavaren Shailene Woodley

Sedan Shailene Woodley har deltagit i romantiska komedier och dramas som The Descendants och The Spectacular Now så har hon dragit åt sig stor uppmärksamhet i media. Med sin unga ålder och sin stjärnstatus är hon en skådespelerska som det bara kommer gå framåt för. Det är framför allt hennes prestation som Alexandra King i The Descendants som har gett henne sin stjärnstatus. Hon fick också Independent Spirit Award för bästa biroll i en film. Samt att hon blev nominerad för en Golden Globe för bästa kvinnliga biroll. Woodley har även haft roller i tv-serier som OC, CSI: NY och Alla älskar Raymond i tidigare år. Här är tips på filmserier om man vill köra ett skönt filmmaraton en helg hemma:

  • Twilight
  • Hunger Games
  • Sagaon om Ringen
  • X-Men
  • The Avengers