Från VHS till streaming!

Vad är streaming? Det sägs att det är piraterna på internet som har gjort att streaming tjänsten har blivit så stor. Det finns de som håller med och det finns de hävdar att det är andra faktorer.

VHS var något som var väldigt stort när det kom och inte minst när man kunde spela in egen video direkt från tvn till kassetten. Under flera årtionden har sedan videon utvecklats och idag har man något som kallas för On Demand. En tjänst där man väljer helt själv när och till och med var du ska titta på filmen, serien eller programmet som du är intresserad av.

Då nedladdningen av film har gjort att folk själva kan välja när de ska se sina filmer så har det också skapat ett behov hos kunden där man vill kunna bestämma detta själv. Företagen har därför blivit tvungna att rätta sig efter kundens behov och skapa streamingtjänster åt kundernas förfogande.

Film 2 home

Ett av de bättre företagen som tillhandahåller denna tjänst är Film2Home som har ett stort utbud av filmer till väldigt låga priser. Välj bland tusentals filmer och titta på de i högupplöst kvalitet i ditt hem. Det finns allt från gamla västern filmer med Clint Eastwood till de senaste filmerna i Hollywood. Du kan även välja att börja kolla på en film och fortsätta dagen efter om något dyker upp.

I Danmark är i alla fall tjänsten en succé och deras utbud gör danskarna som galna. Att hyra film online heter på danska ”lej film online”! Hyr dina favorit filmer nu Eller varför inte börja kolla på en serie och kör maraton i helgen. Just  nu har sajten filmer för under tian. Logga in idag!